Det går mot höst

För lite sömn, för mycket socker och ett hav av kaffe karaktäriserar mina, snart tre, arbetsveckor efter semestern. Tröttheten till trots har jag orkat vara social även på kvällarna. Jag måste verkligen passa på nu när alla hemvändare är i Piteå. 
 
Igår åkte jag och hämtade mamma efter jobbet för att plocka blåbär. Det regnade, men en liter fick jag ihop. Picnicen som mamma hade med sig åt vi på mammas balkong insvepta i filtar och skyddade från regnet. Mysigt. 
 
 
Mamma en mästare på picnicmat!
 
Träffade Anna P under min lunch idag för att säga hejdå innan hon åker hem till Stockholm. Kanske bor vi i samma stad en dag:) Efter jobbet mötte jag upp tre barndomsvänner på Nodo. Det är verkligen något speciellt med barndomsvänner. De ger så bra energi och det finns alltid saker att skratta åt:)
 
 

PDOL-helgen 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smoothie

En avokado
½ banan
havremjölk
lime 
 
 

sleepy sunday

 
 
 
 

Lördag 2013-07-20

Förfesten höll hus hos Ellen där en massa fd Piteåtjejer samlats. Tog inga egna bilder under kvällen, men Anna mms:ade den första bilden och den andra hittade jag på p-town. Kul kväll! 
 
 
 
 
 
 

En natt hos Norbottens pärla

 
Anna P is in town, eller i byn för att vara korrekt. Så himla trevligt för mig. Viveka bjöd på vin och snacks medan hon lagade mat åt oss. Väl omhändertagen? Yes! God mat hos en mysig familj och prat i härlig natur, så såg min onsdag ut. 
 
 
 
 
 
 
 
 

En extra intensiv söndagsångest

Imorgon är min semester slut. Två veckor gick allt för fort och för att dämpa söndagsångesten något spenderade jag dagen tillsammans med mina systrar och lilla Isse och kvällen hos farmor.  
 
 
 
 
Sötunge!
 
 
 

Fabulous friday

Spenderade fredagen tillsammans med några vänner på Daniellas fantastiska uteplats. Riktigt god mat + utgång.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night

 
 
 

Varför inte ha semester resten av livet?

Först pizza med mamma i Norrahamn och sedan picnic på Norrstrand dit Stenka, Hanna, Isak och senare även Mia anslöt. Mycket trevlig kväll! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Syskonkväll

Bjöd hem alla syskonen på middag ikväll. Det blev tacos, citronmarängpaj med grädde/glass, film och en massa skratt. Mycket trevlig kväll. Glömde att fota allt förutom pajen som smakade bättre än den ser ut!
 
Fick även diskhjälp av snälla systrar då jag fått en begynnande nackspärr! 
 
 
 

Att slappa

Vaknade i morse och var tvungen att dubbelkolla att jag verkligen var ledig. Yes, en vecka kvar innan vanlig vardag. Gläntan, inspiration och god mat. Det gäller att njuta och lära sig konsten att slappa på ett tillfredsställande sätt. 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Älskade unge!

Har haft en riktigt mysig söndag. Först firade vi Daniels födelsedag och bjöds på gofika. Kvällen spenderade jag hemma hos mamma tillsammans med Isak, Hanna och mamma. Isak fick äntligen smaka plättar, vilket definitivt är bättre än surmjölk (fil)! Isak var gladare än gladast och riktigt mysig resten av kvällen.
 
 
 
 
  

Med solen i ögonen

Har kanske haft världens bästa dag. Förmiddagen spenderade jag tillsammans med mamma på svenska rivieran (Gläntan). Sol, hav och picnic = perfekt.
 
Dagen fortsatte sedan tillsammans med Mia i Badhusparken. Sushi i gräset med livemusik i bakgrunden och tillsist utgång tillsammans med Christina och Anders på 1906.
 
Älskar sommaren!
 
 
 
 
 
 

Sweets

Åkte in till stan idag för att träffa fina Christina som hade köpt fika till oss. Vänner behövs:) Åkte vidare till pappa vid middagstid och där bjöds det på grillat. Mycket trevligt. Resten av kvällen har jag spenderat med mig själv. Lite kvällsfika och en bra film. Mer än så behövs inte för att göra mig nöjd idag. 
 
 

Semester helt enkelt

Vi var ett tappert litet gäng som trotsade vädret idag och åkte till stranden. I blåst och stundvis lite regn satt vi och drack kaffe och fikade på en annars öde strand. Lite mysigt var det ändå.
 
Eftermiddagen spenderade jag tillsammans med Mia och mamma på stan. Ett av mina största intressen är att fika på stan. Det är riktigt rofyllt att titta på folk. Måste dock säga att det syns att vi lever i en slit och släng-värld. Tänk om vi var lika färgsprakande som en del afrikanska kvinnor i sina vackra färgsprakande klänningar, eller om vi spenderade våra pengar på en vacker hatt i stället för på 20 tröjor som tappar formen efter 4 tvättar. Vi bör konsumera mer hållbart.
 
Kvällen avslutades i form av släktmiddag hos farmor. 
 
Mysig semesterdag, men inga bilder tagna. Kan dock dela med mig av Öjebyns vackra strandpromenad. 
 
 
 
 
  
 

Sommaren är min

Bästa tiden i livet var nog sommarloven som barn. Tidsbegreppet var ett helt annat. Det fanns endast ett nu och det var i det man levde. Pappa sa igår att det inte heller fanns något dåligt väder under den tiden. När jag tänker tillbaka var det verkligen så. Jag minns det mysiga i åskan, det härliga i regnet och det fria i värmen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Som jag har längtat

Det har varit en lång och trevlig dag. Har hunnit laga en tand, hälsat på pappa i några timmar, tränat tillsammans med Mia, tvättat och städat.
 
Hanna, Arvid och Isak ligger nu och sover i min säng. Så kul att ha dem på besök och att påminnas om allt   som är mysigt med kollektivlivet. Mia och Daniel kom även förbi en sväng för att träffa lillfamiljen.
 
 

Lyckligt lottad!

Vilken milstolpe, vilken bragd, vilken sensation! Idag har jag sovit till 09.00, shoppat och lunchat på stan med mamma och dessutom fått betalt för det. Fint det här med semester. 
 
Efter ett dödenspass (spinning) på Korpen spenderade jag kvällen hos farmor tillsammans med fina släktingar från GBG. Farmor bjöd på hembakat fika på hennes "baltan". Bra ord det där, för är det en balkong eller altan? Farmor har i alla fall finaste gården i stan. Att jag dessutom fick en inflyttningspresent från Hanna, Arvid och Isak gjorde gjorde dagen ännu bättre!
 
Idag var en sådan dag som påminde mig om hur bra jag har det och hur fina människor jag har runt mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0