Weekend

Jag har haft en riktigt bra helg och det känns som att jag hunnit med mycket utan att stressa. Lillfamiljen har varit här och vi lagade middag tillsammans med Mia, Daniel och mamma i fredags. Lördagen startade vi med en stor frukost, åkte in till stan och sedan umgicks jag med Lisa under kvällen, för att sedan åka vidare till Challange. Idag promenerade jag in till stan och lunchade med mamma, gick sedan förbi Sofia för att sedan äta middag och umgås med familj på Domherregatan.
 
Jag tog inga bilder på Isak, men måste bara berätta att han har utvecklats otroligt mycket sedan jag såg honom sist. Han är väldigt intelligent och mysig. Detta är en objektiv sanning.  
 
 
 
 
 

acne studios

Anna skickade idag denna bild på mig utanför acne studios i Stockholm. Jag har precis gjort mitt första inköp i butiken, i form av ett par jeans och är riktigt munter och mallig över mitt nya lyxliv. Jag firar alltså att jag inte längre är student. Jag kollade runt lite i butiken och såg en snygg ulljacka, läste på prislappen. Endast 1600 kr! Den ska jag ha! Kollar en gång till på prislappen... 16 000kr, SEXTONTUSEN för en jackjävel!? Not there yet, not there yet.     
 
 

Oktober levererar!

Jag har haft det riktigt bra både i Paris och i Stockholm och kan nu konstatera att jag under två veckors tid har jag överlevt 6 flygningar. Själva resandet är tröttsamt, men destinationen är alltid värt det. 
 
Jag har inte några bilder från Paris att bjuda på idag, men några från Stockholm. Anna hade gjort ett skräddarsytt helgprogram till mig med tjejmiddag, brunch, shopping, promenader och fest. Köpte bland annat ett par riktigt snygga stövlar och acnejeans. Jag passade även på att träffa en gammal vän från Motala som jag inte träffat på 9 år. Grymt kul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A lot of food

Eftersom att jag ska resa en hel del de kommande veckorna har jag tagit det riktigt lungt i helgen, för att vila upp mig. Christina bjöd på middag i fredags, mamma och jag lagade middag tillsammans i lördags och jag åt middag hos pappa och Cissi idag. Mat är fantastiskt och jag önskar att jag var en bättre kock. Något jag brukar vara rätt bra på är att baka, men idag bevisades motsatsen när jag gjorde världens sämsta bullar. Degen jäste inte:(
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utan karaktär

Självdisciplinen fungerar sådär för systrarna Johansson. På väg till gårdagens bodypumppass började vi prata om mat, mm... äta, åh pizza... Pizza är gott! Vi gick in på korpen, avbokade passet och smällde i oss varsin pizza i stället. Ont i magen, men gott för själen. Kompenserade det hela med en promenad i våra reflexvästar. Stilpoäng;)    
 
 
 
 
Mia har köpt campinklädsel (!) till Nallis. 
 
 

RSS 2.0